Unique Danseklubb, Nesgata 2, 2004 Lillestrøm - +47 91627675

Kalender

Vi samarbeider med Sometimes Pole Studio AS for å kunne tilby Poledance som en treningsform i våre lokaler.


4-ukers Pole nybegynner kurs


Pole nybegynner kurset hos Sometimes gir deg et solid grunnlag og har mange fordeler. Du får din egen stang hver time, og blir kjent med instruktøren din og de andre på kurset. Kurset krever ingen forkunnskaper i det hele tatt.


Pole klassene er 75 minutter lange og instruktørene er erfarne dansere.


Minimumsalder for deltakere er 16 år. Deltakere under 18 år må ha godkjenning fra foreldre/foresatte.


All påmelding gjennomføres via Sometimes Pole Studio AS sine hjemmesider og etter deres reglement


De siste årene har pole dance blitt umåtelig populært, og etter hvert som flere har kommet til med bakgrunner som spenner vidt, har pole dance tatt mange nye retninger. Pole dance har dessuten fått flere betegnelser som; vertical dance (Finland), pole art (Kina), vertical flex (Abu Dhabi), stangdans og påledans (begge Norge).

Pole dance har utviklet seg til en verdensomspennende scenekunst, dansesjanger og fitness treningsgren. Det arrangeres årlig flere konkurranser i pole dance i mange ulike land, og VM avholdes hvert år.


Pole dance som trening


Pole dance gir styrke og fleksibilitet, økt forbrenning, bedre koordinasjon og holdning. Samtidig gir det et løft i selvtilliten å få til ting du kanskje ikke trodde var mulig.


Pole dance er en helt unik form for aktivitet som kombinerer akrobatikk, styrke og fleksibilitet. Dette gir en fantastisk form for trening, som gir resultater og treningsglede.


Pole dance kan tilrettelegges for alle kroppstyper og ut fra den enkeltes form og helsesituasjon, og er en sunn og helhetlig trening som passer for alle.


Som dansekunst er pole dance en form der du kan utfolde ulike sider av din personlighet. Mange opplever at de blir sikrere på seg selv, sin egen kropp og sensualitet. Mye fordi utøvelsen skjer i trygge omgivelser og på egne premisser, men også fordi det å bli fysisk sterkere også gir en følelse av indre styrke.

Mer informasjon Påmelding Mer informasjon Påmelding