Gjerdrum Kulturhus

Unique Danseklubb, Nesgata 2, 2004 Lillestrøm - +47 91627675

Kalender Kalender Bli medlem... Timeplan Påmelding kurs

Norges mest populære dansegren!


Freestyle ble startet av en engelsk dame; Anna Jones i 1978.


Her lærer du fartsfylt dans som alle kan klare. Ta med treningstøy og dans deg svett etter de siste hit-låtene.

Bli med om du ønsker å konkurrere, eller bare vil trene og ha det gøy.


Musikk med tempo og trinn med futt i!


Freestyle utøves også som elite-idrett og er svært krevende. Utøverne må være både myke, ha god spenst, kondisjon og en eksplosiv energi.


Unique Danseklubb jobber kontinuerlig for å gi våre medlemmer et variert og best mulig kurstilbud med dyktige instruktører. Vi har stort fokus på å ha et sosialt, hyggelig og morsomt dansemiljø for alle i klubben.


Unique Danseklubb Gjerdrum ble opprettet høsten i 2016 som en underavdeling til Unique Danseklubb Lillestrøm. Vi underviser i Kulturhuset på Gjerdrum i Norges desidert største dansegren, Freestyle Discojazz. Martine Didriksen, som bor i Gjerdrum, er instruktør i alle kursene og har lang erfaring innen dans. Både som trener og utøver.


Unique Danseklubb drives som et idrettslag og i tillegg til inntekter fra dansekurs og medlemskap, er klubben også avhengig av inntekter fra noen få dugnaderi året. De fleste i form av å arrangere konkurranser  og treningssamlinger for ungene


Støtt oss gjerne via Norsk Tipping's Grasrotandel!
Klubben har mange gode konkurransedansere, men vi satser på å tilby kurs til dansere i alle aldersgrupper, på alle nivåer og i mange forskjellige danseformer.


VI ER DANSEKLUBBEN FOR ALLE!


Timeplan Påmelding kurs

Bildene er hentet fra akrobatikk for freestyle discojazz, bildene oppdateres fortløpende fra de kursene og vi gleder oss å se barn som danser og gjøre akrobatisk øvelser i takt til musikken fra lokalene på Gjerdrum Kulturhus.