Unique Danseklubb, Nesgata 2, 2004 Lillestrøm - +47 91627675

Kalender Kalender Kalender

Norges mest populære dansegren!


Freestyle ble startet av en engelsk dame; Anna Jones i 1978.


Her lærer du fartsfylt dans som alle kan klare. Ta med treningstøy og dans deg svett etter de siste hit-låtene.

Bli med om du ønsker å konkurrere, eller bare vil trene og ha det gøy.


Musikk med tempo og trinn med futt i!


Freestyle utøves også som elite-idrett og er svært krevende. Utøverne må være både myke, ha god spenst, kondisjon og en eksplosiv energi.


Unique Danseklubb jobber kontinuerlig for å gi sine medlemmer et variert og best mulig kurstilbud med dyktige instruktører. Vi har stort fokus på å ha et sosialt, hyggelig og morsomt dansemiljø for alle i klubben.


Unique Danseklubb Gjerdrum ble opprettet i 2016 som en underavdeling til Unique Danseklubb Lillestrøm. Vi underviser i Kulturhuset på Gjerdrum i Norges desidert største dansegren, Freestyle Discojazz. Anja Emilie Bråthen er instruktør på alle kursene og har lang erfaring innen dans. Både som trener og utøver.Unique Danseklubb drives som et idrettslag og i tillegg til inntekter fra dansekurs og medlemskap, er klubben også avhengig av inntekter fra noen få dugnaderi året. De fleste i form av å arrangere konkurranser  og treningssamlinger for ungene


Støtt oss gjerne via Norsk Tipping's Grasrotandel!
Klubben har mange gode konkurransedansere, men vi satser på å tilby kurs til dansere i alle aldersgrupper, på alle nivåer og i mange forskjellige danseformer.


VI ER DANSEKLUBBEN FOR ALLE!


Vi underviser i Nye Eika Fet Arena på tirsdager og torsdager i følgende stilarter:

Barnedans

Freestyle disco jazz

HIP HOP

Streetdance

Swing og Salsa (for voksne)Timeplan Påmelding kurs